Galerie Terms&Conditions

Adres van De Twee Pauwen
Oranjestraat 1/Noordeinde

2514 JB Den Haag, Holland

Openingstijden
woensdag – zaterdag 11:00 – 17:00 uur

zondag 13:00 – 17:00 uur
En op afspraak

Contacten
T.:  070-39 25 443 Gallery

M.: 06-212 37 253 (Lucas van Hasselt)
M.: 06-429 59 025 (Peter Vendevielle )
info@detweepauwen.nl
Stuur ons een e-mail nu

Over de galerie

De Twee Pauwen presenteert hoogwaardige, figuratieve, hedendaagse kunst. De nadruk ligt op kunstenaars die hun technisch kunnen inzetten om een eigen, visionaire wereld te creëren. De galerie vertegenwoordigt gerenommeerde kunstenaars uit Nederland, Oost- en West Europa.

De galerie mag bogen op een duurzame samenwerking met eigen kunstenaars en een grondige kennis van het hedendaagse kunstaanbod. Op basis daarvan adviseert en assisteert de galerie de particuliere verzamelaar bij het verwerven en plaatsen van waardevolle kunstobjecten in eigen huis-, kantoor- en tuinomgeving.

De Twee Pauwen is gevestigd in het historisch centrum van Den Haag, aan de straat “Noordeinde” waar nog veel andere galeries en kunsthandels gevestigd zijn. Het winkelaanbod in het centrum van Den Haag is zeer divers en uniek. Ook vlakbij de galerie liggen enkele toonaangevende musea.

Over de Galeriehouders

Galerie De twee Pauwen bestaat sinds 1991. Lucas van Hasselt en Jan Hylkema zijn eigenaars sinds 2007. Compagnon Peter Vendevielle heeft sinds 2017 de plaats ingenomen van Jan Hylkema.

Lucas van Hasselt is als jurist opgeleid en heeft 25 jaar internationale ervaring als lobbyist. Met het overnemen van de galerie heeft hij zijn interesse voor kunst en antiek tot dagtaak kunnen omzetten.

Peter Vendevielle komt uit het onderwijs. Met zijn opleiding tot kunsthistoricus vormt hij het artistieke geweten van de galerie.

Collega:

Viktoryia Shydlouskaya is kunstenares en werkt als freelancer en is belast met de automatisering van de galerie.