Meg den Hartog

 1.600,00

Hartog, Meg den

Lekker

 1.100,00

Hartog, Meg den

De Bril

 1.300,00

Hartog, Meg den

De Gouden Pauw

 2.100,00

Hartog, Meg den

winterdroom

 5.500,00

Hartog, Meg den

Magisch zakdoekje

 1.900,00

De carrière van Meg den Hartog is a-typisch. Zij heeft een gemengd professioneel verleden waarbij de psychologie van de mens altijd de rode draad heeft gevormd. Haar werkervaring omvat  personeels- en change management in de IT-sector, klassieke homeopathie, voedingsdeskundige en Psycho-Neuro-Immunologie. Daarnaast heeft Meg uitgebreide studies gevolgd in psychologie, astrologie en tarot.

Tekenen is voor Meg altijd een belangrijke hobby gebleven maar zij heeft hier uiteindelijk haar hoofdbezigheid van kunnen maken. Poen de Wijs herkende snel het grote talent dat Meg in zich had om – met name – de mens te schilderen. 

Haar technische gave stelt haar in staat haar mensenkennis die zij heeft opgedaan in haar omvangrijke carrière, vorm te geven in prachtige pakkende portretten.
 
Poen de Wijs heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van Meg als schilder. De hand van de meester is goed te zien. Echter, Meg heeft inmiddels een heldere eigen techniek en visie ontwikkeld. Haar werk is in korte tijd op een zeer hoog niveau gekomen en Meg verdient het om nauw op de voet gevolgd te worden.

ANDERE SCHILDERIJEN

WIJ PRESENTEREN OOK


BEELDEN


FOTO’S