Home Galerie Kunstenaars Exposities Nieuws Specials Boeken Contact
Vorige pagina << 
Ton Dubbeldam
Werken


 
   
   
 
 

Ton Dubbeldam (1957) studeerde aan de Minerva academie in Groningen. Hij heeft een zeer eigen stijl ontwikkeld, waarbij hij verschillende kunststromingen soepel samenbrengt en een heel eigen ambiance creŽert. Pointillisme, pastel, impressionisme, realisme als ook abstractie komen samen in sprankelende kleuren. Met zijn gebruik van licht en donker techniek creŽert hij een opvallende diepte en wijdheid waarmee de toeschouwer in het doek getrokken wordt en voelt zich deel worden van de voorstelling.

Door de stevige kleurstellingen in de doeken van Ton wordt de notie van nostalgie en lichte toets van romantiek aangevuld met een zeer eigentijdse en krachtige uitstraling. Dubbeldam schildert een grote verscheidenheid aan voorstellingen, interieurs, zeeschappen, landschappen, groepen mensen en ook portretten.

Ton Dubbeldam is internationaal actief en is naast Nederland vooral in de Verenigde Staten erg succesvol. Zijn werk is in grote bedrijfscollecties opgenomen, in enkele musea en in veel privé collecties in Europa en Amerika.

 

 

 

 


 
De Twee Pauwen op Facebook
 
De Twee Pauwen op LinkedIN

MedCapz © All rechten voorbehouden - De Twee Pauwen © 2017 - Home | Contact